Abby on the beach
Hey vrienden aan de kust
Hier weer eens wat nieuws van Abby. Het Jackske dat op 14 oktober 2016 haar baasje bij jullie tegen kwam. Wat was ik bang. Maar nu 3 jaar later wil ik jullie laten weten dat het mij heel goed gaat. Alle dagen is het hier dierendag. Wordt verwend met een warm kussen steeds kort bij mijn baasje en 3 maal per dag gaan we wandelen. De toer die we maken, dat bepaal ik. Mijn baasje laat mij daar vrij in. Het liefst wandel ik langs rustige wegen. Maar soms vergis ik mij wel eens en komen we op een drukke weg uit. We komen ook nog met regelmaat naar de kust. Een bijgevoegde foto laat zien hoe ik van de zon geniet. Ik hoop dat alle dieren net als ik een warme thuis vinden.
Met vriendelijke groeten en een lik en een poot
Abby het klein Jackske
En haar baasje
Bertha Haanen