Ancha
Ik ben Ancha, ik ben 8 jaar en wil jullie allen even updaten!
Op vrijdag 24 januari 2020 kwam de grote baas van het asiel mij hoogstpersoonlijk uit mijn hokje halen. Ik dacht eerst, oei oei word ik op het matje geroepen… Maar nee hoor, ik werd er voorgesteld aan een een jonge senior en zijn dochter. Na een zalige wandeling kwamen we weer in de bureau terecht. Ik dacht nog en wat nu? Wat zal er gebeuren? Zal ik weer in mijn hokje moeten? Ik zag dat er heen en weer papieren werden ingevuld. De mensen van het asiel kwamen mij allemaal aaikes en lieve knuffels geven en ik kreeg terug een leibandje aan. Ik dacht, oh nee, terug mijn hokje in. Maar nee…toen zwaaide de voordeur van het asiel open en mocht ik mee met die twee lieve mensen! Ik kon mijn geluk niet op!
Aangekomen in Sint-Michiels kreeg ik een rondleiding van mijn nieuwe woonst: master bedroom met king size bed, keuken met eigen buffet, mijn privétuin met sanitaire voorzieningen. En ik beschik ook over een eigen wagen (zie foto).
Wauw, geweldig, ongelooflijk, ik heb een tweede kans gekregen dankzij de goede en warme zorgen van Het Blauwe Kruis van de Kust en zij hebben mij goed gematcht aan de juiste baasjes voor mij. Dank je wel lieve vrienden van het asiel!