Bedankt aan Bedrukken.nl voor de sponsoring!

We hebben onlangs hele leuke stoffen tasjes ontvangen van “Bedrukken.nl” en wensen hen via deze weg te danken voor hun sponsoring.

De ontvangen fraaie stoffen tasjes zijn zowel op de voor- en achterzijde bedrukt met ons nieuw logo alsook in het blauw, het kleur van het Blauwe Kruis van de Kust.

Schitterend om deze te kunnen aanbieden bij een bepaalde gelegenheid of bij een aankoop in ons winkeltje, tijdens een braderie, een evenement of andere.

Ze zijn zeer gebruiks- en milieuvriendelijk. Een zeer nuttig item met een blijvend aandenken aan ons asiel. 😊

Bedrukken.nl, een ware aanrader als bedrijf in gepersonaliseerde relatiegeschenken. Service en kwaliteit echt op en top. Een zeer vriendelijke omgang. Super fijn om mee samen te werken. Er is een ruime keuze en een vlotte begeleiding doorheen het volledige proces van je bestelling, zeg nu zelf, toch superfijn.

Benieuwd naar hun artikelen of naar hun stoffen tassen, laat het dan zeker niet na om even op hun site te neuzen bij tassen bedrukken. Neem eventueel met hen contact op, ze helpen je heel graag verder en zonder enige dwang.

Wij als asiel zijn echt super blij met onze mooie tasjes.

Even over de uitgestalde artikelen op de foto. Ze zijn allen te verkrijgen in ons winkeltje. We hebben er enkele verschillende producten zoals antislip wandellijnen van 5m of 2m, wenskaartjes e.a. Kom gerust maar eens langs tijdens onze kantooruren gedurende de week van 14u tot 17u behalve op dinsdag, zondag en op feestdagen.

We zijn gelegen aan de Cederdreef 1 te Oostende aan de rand van het Maria Hendrikapark, in de volksmond gekend als het bosje (nabij de watertoren en 1 v/d stadsrandparkings). Een idyllische omgeving om er te wandelen.

Benieuwd naar onze werking of geïnteresseerd om één van onze viervoetige gasten te adopteren dan zit u meteen goed op onze site. U vindt er alvast al onze informatie in terug.

U kan ons ook gerust bereiken via tel. 059 70 44 37 of per e-mail ‘info@hetblauwekruiskust.be’.

Hartelijke groeten vanwege onze viervoetige gasten en het voltalig asielteam.