Hoe gaat het nog met Emma?

Begin oktober 2020 werd de zeer snoezige pup Emma in beslag genomen wegens verwaarlozing. Enkele weken later werd ze door het departement dierenwelzijn toegewezen aan het asiel en kon er gezocht worden naar een geschikte adoptant.

Het asiel werd overrompeld met adoptieaanvragen voor Emma. Dat is altijd zo als er een pup ter adoptie is! Het was een hele opdracht om tussen als die aanvragen een geschikte adoptant te vinden.

Eind oktober 2020 vertrok Emma naar haar nieuwe huis.

We kregen onlangs een mailtje met nieuws en foto’s van Emma:

Goede middag,

Exact op 28 oktober ben ik, Emma, verhuisd van Oostende naar Sint-Niklaas naar mijn baasjes stef en gis. Mijn grootste hobby is spelen met wie ik tegenkom. Kindjes, andere hondjes, de familie of vrienden of mijn bazekes iedereen moet meedoen. Het liefste speel ik met een tennisbal of een beentje. Ik heb het echt wel naar mijn zin!

Ik was ongeveer 7 weken oud als jullie mij gered hebben en twee 

weken later zijn mijn baasjes me komen halen.

Veel liefs Emma xxx