Liesel – Liesje

Liesje is zoals je kunt zien al goed gewend!

In de auto naar huis vorige week was ze wel heel stilletjes. Dat waren we niet gewend met onze vorige poes want die had een grote hekel aan autorijden en miauwde altijd luid de hele weg. Maar Liesje was erg rustig en lag op het gemakje wat rond te kijken. Toen we thuis kwamen heeft ze eerst uitgebreid de woonkamer verkend en was ze vrij onrustig. Maar uiteindelijk werd ze toch moe en heeft ze heerlijk op de bank tegen baasje liggen slapen. Dat vonden we toch bijzonder om te zien, zo’n vertrouwen vanaf het eerste moment! Ze is zeker niet bang of eenkennig.

Inmiddels is ze al goed gewoon en dat kunnen we merken ?. Het is wel even wennen om weer een jonge, heel speelse kat in huis te hebben haha. We zijn er druk mee. Overdag is ze vrij rustig, maar ‘s avonds breekt ze de boel af. Ze is erg ondernemend en we hebben de gordijnen aan het achterraam maar eraf gehaald omdat ze dat wel een erg leuke speelplek vond. Ze jaagt ook graag op haar speelgoedmuis, maar ook op ritsen of knopen aan kleding of schoenveters als ze de kans krijgt. Ze rent en springt als een dolle door de kamer, als we met haar spelen. En als ze de kans krijgt knaagt ze aan stoelpoten, kamerplanten, je trui of je ontbijt.

Overdag kunnen we haar gerust een poosje alleen thuis laten, maar ‘s nachts slaapt ze -uit voorzorg om vandalisme te voorkomen- in de bijkeuken. Daar lijkt ze zelf geen problemen mee te hebben gelukkig. Maar we zijn erg blij met Liesel hoor! Ze is heel aanhankelijk en knuffelig en kan ook heel lief alleen spelen als wij bezig zijn.

Nogmaals dank voor de goede zorgen die ze bij jullie heeft gekregen, je kunt echt merken dat ze met liefde verzorgd en vertroeteld is geweest ?

Veel groetjes, en een pootje van Liesel,

Veronique & Karsten