Lies

Lies

Deze lieverd is Lies. Lies is een tijger-witte kattin, geboren op 22/05/2018 (schatting). Ze werd bij ons afgestaan, nadat er een puppy werd aangekocht en het niet gaat tussen hond & kat.

Liesje is een echte schat. In het begin reageert ze wat terughoudend in drukke/onbekende situaties, maar eenmaal ze haar mensen en omgeving vertrouwt, bloeit ze open tot een echte knuffelbeer ! Ook vocaal zal Lies laten weten wanneer ze nood heeft aan aandacht. Een drukke dag afsluiten samen in de zetel op een dekentje is een echte droom voor deze meid !

In haar vorige thuis leefde ze als binnenkat. Echter vertoont ze in het dierenasiel interesse om naar buiten te gaan. Lies zou dus graag in haar nieuwe thuis de mogelijkheid hebben om naar buiten te kunnen. Dit onder de vorm van een ruime, katvriendelijke koer of tuin. Lies zou graag de enige kat zijn in huis. Zo kan ze in alle rust genieten van alle aandacht. Het is niet geweten of Lies geplaatst kan worden in een thuis waar er kinderen aanwezig zijn. Dit wordt getest door een bezoekje te brengen aan ons dierenasiel