Bentley

Bentley

Bentley is een oudere, crèmekleurige kater, geboren op 01/06/2010 (schatting). Hij werd samen met 13 andere katten (waaronder 7 andere senioren) in beslag genomen na jarenlange verwaarlozing door hun eigenaar.

Deze speelvogel is Bentley. Deze kater houdt enorm van spelen en rondcrossen. Je zou niet zeggen dat hij 12 jaar is ! Sociaal contact met mensen vindt Benltey ook leuk. Deze aanhankelijke kerel zal dus zeker de tijd vinden om ‘s avonds samen in de zetel de avond af te sluiten. Met sommige katten komt hij niet zo goed overeen.

Ze zoeken alle acht (apart of in duo) een rustige, warme thuis waar ze kunnen genieten van alle zorg en liefde waarnaar ze zo hebben verlangd. Bentley kan alleen of in duo geadopteerd worden. Ze zijn het nooit gewoon geweest om naar buiten te gaan en kunnen dus als binnenhuiskat worden geplaatst. Een koer of tuin is dus niet hoofdnoodzakelijk. Omwille van hun rustig karakter, oudere leeftijd en hun verleden worden deze senioren niet ideaal gezien om geplaatst te worden in een thuis waar jonge kinderen aanwezig zijn.

Bentley en zijn 7 oudere soortgenootjes waren (onder andere) ondervoed bij binnenkomst. Ze hebben allemaal al enorme stappen gezet, ook op gebied van hun gewicht. Deze oudere katjes zitten nog niet op hun ideaal gewicht, maar met wat tijd, liefde en aandacht komen ze er wel. Daarom gaan we graag al op zoek naar nieuwe, warme thuisjes voor Bentley en zijn soortgenootjes.

Opmerking: Ze werden alle acht volledig klinisch onderzocht door onze dierenarts. Omwille van hun oudere leeftijd werd er ook een bloedonderzoek gedaan, wat volledig in orde was naar hun leeftijdsnormen toe. Ze dienen op dit moment geen aangepaste voeding, noch medicatie te krijgen. Echter wordt er wel aangeraden om jaarlijks een bloed- & urineonderzoek te doen bij de dierenarts. Er werd bij alle 8 een tandverzorging uitgevoerd door de dierenarts.