Boo

Boo is een jonge, zwart-witte kattin geboren op 01/10/2021 (schatting). Ze werd samen met haar twee zusjes, Buttercup & Zelda, geboren in het wild en hadden tot voor vangst nog nooit mensen van dichtbij gezien.

Boo was in het begin zeer schuw en terughoudend ten opzichte van mensen. Het was duidelijk dat ze nooit in een thuis had geleefd en bijgevolg dus ook nooit in contact was geweest met mensen. Met de nodige hoeveelheid tijd, ruimte en hersocialisatie is het ons toch gelukt om deze kleine pluizenbol terug vertrouwen te laten krijgen in mensen. Bij mensen die ze zeer goed kent, laat ze aanrakingen toe in de vorm van streeltjes. Opgelet, Boo kan en zal negatief reageren wanneer ze zich bedreigd voelt (blazen, spugen en uithalen). Het is dus noodzakelijk dat de nieuwe baasjes over voldoende ervaring beschikken met katten. In de juiste omgeving, met de juiste baasjes zal Boo openbloeien tot een sociale, speelse huiskat. Boo is uiteraard nog jong en dus speels van aard. Hengels najagen, tunnels onveilig maken en rondcrossen met een balletje kan ze als de beste. En dat nog het liefst van al met een vriendje in de buurt.

Boo kan het momenteel zeer goed vinden met Finley en Buttercup in de ren en er is dus een mogelijkheid om Boo samen met één van hen te adopteren.