Cami

Deze energieke meid is Cami. Cami is een jonge, grijze tijger kattin, geboren op 01/08/2022 (schatting). Ze werd samen met Jack gevonden, nadat ze werden op straat gezet door hun baasje.

Cami is een echte speelvogel ! Balletjes, muisjes, spelen met de hengel… deze meid kan er maar niet genoeg van krijgen. Met Cami zal er zeker leven in huis zijn ! Klauwteren, springen, rondcrossen, overal op & onder… zoek je een sociale avonturier, dan past Cami perfect binnen je gezin ! Ze komt ook graag eens wat aandacht vragen als ze gedaan heeft met spelen. Cami kan negatief reageren als waarschuwing wanneer haar grenzen niet worden gerespecteerd (grommen, bijten).

In haar nieuwe thuis zou Cami graag de mogelijkheid hebben om naar buiten te kunnen. Dit onder de vorm van een afgesloten, katvriendelijke koer of tuin. Zo kan ze al haar energie op een positieve manier kwijt. Cami is niet zo gesteld op de aanwezigheid van andere huisdieren (noch hond, noch kat). Een thuis waar ze in alle rust kan genieten van haar kattenleven, dat is wat ze zoekt ! Omwille van het feit dat ze negatief kan reageren, wordt Cami niet ideaal gezien om geplaatst te worden bij jongere kinderen (-12).