Cia

Deze spring in’t veld is Cia. Cia is een zwarte kattin, geboren op 01/08/2022 (schatting). Ze werd in beslag genomen nadat zij samen met 18 andere katten gevonden werd in een auto.

Cia heeft wat tijd nodig om open te bloeien, maar eenmaal deze meid je vertrouwt, bloeit ze open tot een echte speelvogel. Ook knuffelen vindt ze heel leuk en ze zal ook vocaal laten weten wanneer het tijd is voor wat quality time. Deze energiebom crosst graag rond. Geen enkel balletje, muisje… is nog veilig in de buurt van deze meid.

Cia reageert niet altijd goed naar andere katten. Bijgevolg zoekt ze een thuis zonder andere katten & honden. Zo heeft ze het hele koninkrijk voor haar alleen. Het is niet geweten of Cia geplaatst kan worden bij kinderen. Dit wordt getest door een bezoekje te brengen aan ons dierenasiel. Om haar energie op een positieve manier kwijt te kunnen, is het belangrijk dat er in huis voldoende verrijking aanwezig is. Daarnaast zou het Cia enorm deugd doen dat ze met ter tijd ook naar buiten zou kunnen. Dit onder de vorm van een katvriendelijke koer of tuin.

Opmerking: wegens tijdlange verwaarlozing van hun gezondheid, heeft Cia last van mondslijmvliesontsteking, tandvleesontsteking en scheve tandjes. Met cortisone is dit onder controle & leidt Cia een normaal kattenleven.