Cleo

Cleo is een jonge, zwart-witte kattin geboren op 18/05/2018. Ze werd afgestaan omdat ze zich niet kon aanpassen aan haar nieuwe omgeving na verhuis.

Cleo heeft het duidelijk moeilijk met zich aanpassen aan nieuwe omgevingen. De eerste tijd was ze noch benaderbaar, noch aanraakbaar. Door haar meer ruimte en rust te bieden, is ze beetje bij beetje open gebloeid tot een sociale huiskat. Kopjes geven, langs de benen wrijven en een praatje slaan, kan ze als de beste! Echter kan en zal Cleo nog altijd negatief (blazen, grommen, uithalen en bijten) reageren wanneer ze zich bedreigd voelt. Het is dus belangrijk om haar grenzen te respecteren en steeds haar lichaamstaal op een correcte manier af te lezen. Eigenaars met ervaring is dus een noodzaak om deze meid een fantastische thuis te kunnen geven.

Cleo is op zoek naar een rustige, warme thuis waar geen andere huisdieren aanwezig zijn. Cleo zou ook graag over de mogelijkheid beschikken om beperkt naar buiten te kunnen, dit in de vorm van een ruime, katvriendelijke koer of omheinde (stads)tuin. Wegens haar mogelijks negatief gedrag wordt ze niet ideaal gezien om binnen een gezin met kinderen te plaatsen.