Coco

Coco

Deze dappere meid is Coco. Coco is een jonge, zwart-witte kattin, geboren op 28/09/2022 (schatting). Ze werd als 7 weken oud schuw kittentje bij ons binnengebracht, nadat ze werd gevonden door de politie opgesloten in een kelder.

Coco heeft een hele weg afgelegd, maar is opengebloeid tot een sociale speelvogel ! In het begin is ze terughoudend, maar Coco is heel nieuwsgierig en speels van aard, wat er voor zorgt dat ze altijd klaar staat wanneer er gespeeld wordt. Ook met snoepjes kan je deze meid haar hartje veroveren en komt de zotte & aanhankelijke kat die ze kan zijn naar boven. Om haar socialisatie verder positief te laten evolueren, is Coco op zoek naar eigenaars die beschikken over voldoende ervaring met schuwe katten. Wanneer Coco geforceerd wordt, zal ze negatief reageren (blazen, uithalen).

Coco is op zoek naar een rustige, warme thuis waar geen honden en/of kinderen aanwezig zijn (personen onder 18 jaar). Daarnaast moet ze ook over de mogelijkheid beschikken om vrij naar buiten te kunnen, dit in de vorm van een tuin. Een koer of terras zal voor deze meid niet voldoende zijn. Coco is heel sociaal naar andere katten en wordt dus enkel in een thuis geplaatst waar reeds één of meerdere jonge, sociale soortgenoten aanwezig zijn. Dit om haar socialisatie op een positieve manier te bevorderen.