Duke

Duke

Deze grote jongen is Duke. Duke is een tijger-witte kater, geboren op 01/01/2017. Hij kwam bij ons binnen, nadat zijn eigenaar niet meer in staat was om voor hem te zorgen.

Duke is een super lief manneke. Kopjes geven, streeltjes krijgen.. hij vindt het echt leuk om wat aandacht te krijgen. In het begin is hij wat terughoudend, maar eenmaal je het vertrouwen van deze knuffelbeer hebt gewonnen, zal je deze trouwe viervoeter vaak in je zetel terugvinden ! Spelen durft hij ook al eens voorzichtig doen.

In zijn nieuwe thuis zou Duke graag de mogelijkheid hebben om mettertijd naar buiten te kunnen gaan. Dit onder de vorm van een katvriendelijke, goed afgesloten koer of tuin. Duke kan met een andere rustige kat geplaatst worden die het gewoon is om met katten om te gaan, maar kan ook alleen in een rustige thuis geplaatst worden. Omwille van het feit dat Duke bang is van plotse geluiden & dan panikeert, wordt hij niet ideaal gezien om geplaatst te worden bij kleine kinderen (+- onder de 12 jaar).