Evie

Deze speelvogel is Evie. Evie is een zwart-witte kattin, geboren op 01/01/2021 (schatting). Ze werd in beslag genomen nadat zij samen met 18 andere katten gevonden werd in een auto.

Net zoals haar soortgenootjes reageert Evie wat terughoudend in het begin. Eenmaal ze ziet dat je best wel nog oké bent, komt ze graag knuffelen. Evie babbelt ook graag dus je zal het horen wanneer ze nood heeft aan een knuffelsessie. Naast het knuffelen maakt Evie ook graag tijd vrij om te spelen. Balletjes, veertjes… mogen zeker niet ontbreken in deze meid haar nieuwe thuis. Niet enkel voor speel- & knuffelmomenten staat deze meid altijd klaar, maar ook voor snoepjes !

Evie kan geplaatst worden samen met Lizzie, maar kan ook alleen geplaatst worden. Het is niet geweten of Evie geplaatst kan worden bij kinderen. Dit wordt getest door een bezoekje te brengen aan ons dierenasiel. Evie zou graag uiteindelijk ook naar buiten kunnen. Dit onder de vorm van een katvriendelijke koer of tuin.

Opmerking: wegens tijdlange verwaarlozing van hun gezondheid, heeft Evie last van mondslijmvliesontsteking, tandvleesontsteking en scheve tandjes. Met cortisone is dit onder controle & leidt Evie een normaal kattenleven.