Faith

Faith

Faith is een zwart-witte kattin geboren op 01/01/2017 (schatting). Ze werd samen met haar huisgenoot Flor bij ons dierenasiel binnen gebracht nadat hun eigenaar overleed. 

Faith is onzeker en terughoudend van aard. In nieuwe, onbekende situaties reageert ze paniekerig en wil ze haar enkel maar verstoppen. Als je haar voldoende tijd en rust geeft, zal ze spontaan eens komen piepen om alles te ontdekken. Als je haar dan nog eens extra stimuleert met behulp van wat lekkers dan zal ze zich snel ontpoppen tot de lieve, rustige huiskat die ze is. Naar mensen die ze kent, is Faith sociaal van karakter. Ze krijgt graag streeltjes over haar kopje en kan er dan ook ten volste van genieten. 

Faith is op zoek naar een rustige, warme thuis zonder de aanwezigheid van andere huisdieren (noch hond, noch kat) en/of kinderen (personen onder 18 jaar oud). Ze is in haar vorige thuis altijd gewoon geweest om vrij naar buiten te kunnen en dat zou ze in haar nieuwe thuis ook graag hebben. Een tuin waar ze in kan genieten is dan ook een noodzaak. Een koer en/of terras zal voor deze meid niet voldoende zijn. 

Bij interesse gelieve het aanvraagformulier adoptie in te vullen en te versturen.