Flor

Flor

Flor is een oudere, tijger kater, geboren op 01/05/2010 (schatting). Hij werd samen met zijn huisgenootje Faith binnengebracht in ons dierenasiel nadat hun eigenaar was overleden.

Flor is sociaal en aanhankelijk naar mensen toe en doet niets liever dan flokken voor aandacht. Hij laat ook vocaal weten wanneer hij nood heeft aan aandacht. Met snoepjes en streeltjes kan je deze kerel zijn hartje veroveren, maar wees gerust deze hartendief zal ook hetzelfde effect hebben op zijn nieuwe eigenaren. Buiten de beentjes strekken, dutjes doen, brokjes eten, aandacht vragen… Flor zal voor al deze dingen tijd vrij maken. Echter als hij niet zoveel zin heeft om geaaid te worden, zal je dit ook merken. Flor leeft onder het motto: als ik ergens zin in heb, zal ik het zelf komen vragen. Ondanks zijn leeftijd, zal Flor de speelvogel in zichzelf naar bovenbrengen en dan is geen enkel speelmuisje nog veilig.

Flor is op zoek naar een warme thuis zonder de aanwezigheid van andere huisdieren (noch hond, noch kat) en waar hij over de mogelijkheid beschikt om vrij naar buiten te gaan. Hij is dit van jongs af aan gewoon en heeft daar ook duidelijk nood aan. Wat relaxen in de zon of vogeltjes najagen vindt deze senior fantastisch! Een koer of terras zal voor hem wel niet voldoende zijn. Het is niet geweten of Flor bij kinderen kan worden geplaatst, met andere woorden dit zal getest moeten worden met behulp van een bezoek aan ons dierenasiel. 

Belangrijk: Flor werd volledig klinisch onderzocht door onze dierenarts. Omwille van zijn oudere leeftijd werd er ook een bloedonderzoek en een urineonderzoek gedaan, wat volledig in orde was naar zijn leeftijdsnormen toe. Flor dient op dit moment geen aangepaste voeding, noch medicatie te krijgen.

Bij interesse gelieve het aanvraagformulier adoptie in te vullen en te versturen.