Gabby

Gabby

Gabby is een jonge, schildpad kattin geboren op 01/01/2022 (schatting). Ze werd samen met haar 4 kittens binnengebracht.

Gabby is timide en onzeker van aard. Ze is duidelijk niet gewoon om met mensen om te gaan, maar toont daar wel interesse in. Als ze op haar gemak is en je benaderd haar op een rustige manier, zonder haar grenzen te overschrijden, kan ze al even genieten van wat aandacht! Zelf spontaan komen is wel nog niet van toepassing. Gabby heeft dus voldoende ruimte, tijd en rust nodig om te ontplooien tot de fantastische huiskat die ze is. En vooral eigenaars die tijd in haar willen steken om haar zelfvertrouwen op te bouwen en vertrouwen te vinden in mensen. Gabby is jong, maar eerder rustig van aard. Natuurlijk kan dit wel nog veranderen eens ze zich volledig op haar gemak voelt.

Gabby is op zoek naar een rustige, warme thuis waar ze over de mogelijkheid beschikt om vrij naar buiten te kunnen. Dit in de vorm van een ruime, katvriendelijke tuin/koer. Een terras zal voor haar niet voldoende zijn. Omwille van haar schuchter karakter en matige socialisatie wordt ze niet in een thuis geplaatst waar honden en/of kleine kinderen (-18 jaar) aanwezig zijn. Gabby wordt bij voorkeur ook in een thuis geplaatst waar een ander, sociaal soortgenootje aanwezig is. Dit ter bevordering van haar socialisatie.