Hailey

Deze mooie, zwart-witte kattin is Hailey, geboren op 01/09/2012 (schatting). Ze kwam in ons dierenasiel terecht nadat haar eigenaar overleden is en ze voor bijna een maand alleen in haar thuis verbleef.

Hailey heeft er duidelijk een traumatische periode opzitten, maar eenmaal je haar vertrouwen hebt gewonnen, bloeit ze open tot een fantastische huiskat. In het begin reageert Hailey terughoudend en paniekerig. Hierdoor zoekt ze een warme, rustige thuis bij mensen die haar de tijd zullen geven om te kunnen ontpoppen tot haar sociale, aanhankelijke zelve. In kopjes geven is deze meid een echte kampioen ! Vocaal laat ze zich ook eens horen wanneer het tijd is voor een knuffelmomentje.

Hailey is een zeer stessgevoelige kat. Omwille van deze reden zoeken we voor haar een rustige thuis zonder de aanwezigheid van andere huisdieren (noch hond, noch kat) en waar geen kinderen aanwezig zijn (personen onder de 18). In haar vorige thuis kon ze naar buiten. Hailey zou dit dus ook graag terug kunnen in haar nieuwe thuis. Dit onder de vorm van een ruime, katvriendelijke koer of tuin.

Belangrijk: Hailey staat op C/D stress omwille haar stressgevoeligheid die een invloed heeft op haar blaas. Er wordt ook aangeraden om jaarlijks een bloed- & urineonderzoek te doen bij de dierenarts.

Bij interesse gelieve het aanvraagformulier adoptie in te vullen en te versturen.