Isla

Deze mooie tijger is Isla. Isla is een kattinnetje, geboren op 01/09/2019 (schatting). Ze werd samen met vier soortgenootjes binnengebracht via een inbeslagname vanwege verwaarlozing.

Isla komt uit een zeer drukke situatie. In het begin had Isla geen vertrouwen in mensen. Sinds ze in de ren zit tussen de andere katten, is Isla al wat opengebloeid en stapt ze op haar gemak rond. Er werd opgemerkt bij haar dat ze plotseling panikeert tijdens het spelen, net alsof ze vroeger gestraft werd als ze dit deed. Hierdoor zoekt Isla een rustige thuis waar ze gewoon kat mag zijn bij mensen die het vertrouwen met haar zullen opbouwen, zodat ze kan openbloeien tot de fantastische huiskat die ze kan zijn.

Isla komt uit een zeer drukke situatie waar andere katten hun frustraties afreageerden op onder andere haar. Bijgevolg zoeken we voor Isla een thuis waar zij enige kat is. Ook honden zijn een no-go. Isla is het gewoon om naar buiten te kunnen en zou dit in haar nieuwe thuis uiteindelijk ook willen. Dit onder de vorm van een tuin. Doordat ze uit een drukke situatie komt en bij drukte soms nog negatief kan reageren, wordt Isla niet ideaal gezien om geplaatst te worden in een thuis waar er jonge kinderen aanwezig zijn (personen onder de 16).

Bij interesse gelieve het aanvraagformulier adoptie in te vullen en te versturen.