Joey

Joey
Deze knappe jongen is Joey. Joey is een tijger-witte kater, geboren op 01/07/2022 (schatting). Hij werd in beslag genomen nadat zijn eigenaar hem had achtergelaten. Toen we ter plaatse kwamen, zaten zijn oogjes volledig dicht door de etter. Ondanks de oogzalf, is Joey zijn rechter oogje permanent beschadigd. Maar dit houdt Joey niet tegen om zijn permanente thuis te vinden !
Joey is een echte knuffelbeer (als hij een gaatje vrij heeft in zijn speelschema tenminste). Speelmuisjes, balletjes, veren… niets in veilig als Joey in de buurt is ! Met de nodige zoomies en schattige geluidjes zal je zeker leven in huis hebben met deze kerel ! Echter panikeert Joey snel en kan hij moeilijk om met drukte. Bijgevolg zoekt hij een rustige thuis waar hij volledig op zijn gemak kan genieten van het kattenleven !
Joey is op zoek naar een rustige thuis zonder de aanwezigheid van honden. Een andere, sociale, jonge kat die gewoon is om samen te leven met katten daarentegen is een must ! Joey zoekt continu contact met de andere katten in het opvanggezin, maar speelt vaak te bruut. Joey wil dus ook graag een speelkameraadje in zijn nieuwe thuis waarmee hij bruut kan spelen en die samen met hem kattenkwaad wil uithalen. Doordat Joey snel panikeert, wordt hij niet ideaal gezien om geplaatst te worden bij kinderen (personen onder de 18). Ook omwille hiervan wordt Joey geplaatst als binnenkat in een thuis waar er voldoende ruimte en verrijking aanwezig is !
Belangrijk: zijn rechter oogje is permanent beschadigd (omwille van doorgemaakte niesziekte). Daarnaast heeft hij entropion aan zijn rechter oog. Dit dient in het voorjaar gecorrigeerd te worden (vanaf dat hij volgroeid is). In tussentijd dient hij twee keer per dag oogdruppels te krijgen.