Kato

Kato

Kato is een oudere kattin geboren op 01/08/2016 (schatting). Ze werd gevonden door bezorgde mensen nadat ze werd aangereden door een wagen. Gelukkig liep ze enkel wat schrammetjes op en is ze nu volledig hersteld, klaar om op zoek te gaan naar een nieuw huisje.

Kato is sociaal en aanhankelijk naar mensen toe. Ze kan enorm genieten van aandacht in de vorm van streeltjes en knuffels, echter oppakken is niet haar ding. Ze is ook een dame die weet wat ze wil dus als ze even geen zin heeft om te knuffelen, zal ze dit ook laten weten. Kato is ook verzot op snoepjes: hoe meer, hoe liever! Ze kan af en toe nog een speels momentje hebben, maar over het algemeen is Kato eerder rustig van aard.

Kato is op zoek naar een thuis waar geen andere huisdieren (noch hond, noch kat) aanwezig zijn en waar ze alle aandacht en liefde voor haarzelf krijgt. Het is niet geweten of Kato met kinderen overweg kan, maar gezien haar sociaal karakter zien we daar wel potentieel in. Dit wordt getest met een bezoekje aan ons dierenasiel. Kato strekt graag de beentjes buiten en zou in haar nieuwe thuis over de mogelijkheid beschikken om vrij naar buiten te kunnen. Dit in de vorm van een ruime, katvriendelijke koer en/of tuin.