Kiki

Deze lieve meid is Kiki. Kiki is een jonge, tricolore kattin, geboren op 01.01.2023 (schatting). Ze werd bij ons binnengebracht als vondeling.

Kiki is een echte speelvogel ! Ze doet niets liever dan speelmuisjes, balletjes… achterna zitten, door een tunnel te crossen achter een hengel… . Daarnaast maakt Kiki ook graag tijd vrij om te knuffelen. Streeltjes krijgen vindt ze fantastisch & kopjes geven kan ze als de beste ! Omwille van haar jonge leeftijd & hoog speelgehalte is het belangrijk dat er in huis voldoende ruimte & verrijking aanwezig is.

In haar nieuwe thuis zou Kiki graag de mogelijkheid hebben om naar buiten te kunnen. Dit onder de vorm van een afgesloten, katvriendelijke koer of tuin. Zo kan ze al haar energie op een positieve manier kwijt. Kiki is niet zo gesteld op de aanwezigheid van andere huisdieren (noch hond, noch kat). Zo hoeft ze de aandacht niet te delen & kan ze volledig opgaan in het spelen zonder rekening te moeten houden met anderen. Het is niet geweten of Kiki kan geplaatst worden bij kinderen. Dit dient getest te worden door een bezoekje te brengen in ons dierenasiel.