Layla

Layla

Layla is een jonge, zwarte kattin geboren op 01/01/2020 (schatting). Ze is door bezorgde mensen gevonden in de tuin en bij ons dierenasiel binnengebracht.

Layla is sociaal en aanhankelijk naar mensen toe, maar kijkt graag eerst de kat uit de boom. Ze is snel onder de indruk van nieuwe of onbekende situaties waardoor ze paniekerig en terughoudend reageert. Layla zal bijgevolg voldoende tijd, alsook ruimte nodig hebben om zich aan te passen aan haar nieuwe thuisomgeving. Layla is nog jong en bijgevolg speels van aard. Muisjes in de lucht gooien, balletjes achterna crossen en rollebollen vindt dit klein zwart spookje fantastisch!

Layla is op zoek naar een warme thuis waar geen andere huisdieren (noch hond, noch kat) en/of kinderen aanwezig zijn (personen onder 18 jaar). Daarnaast wordt ze enkel maar in een thuis geplaatst waar ze volledig binnen kan verblijven of beperkt buiten kan in de vorm van een katvriendelijke koer/tuintje. Dit omwille van haar gezondheidsprobleem die hieronder wordt beschreven.

Belangrijk: ondanks Layla haar jonge leeftijd, kampt deze meid met een medische beperking. Ze heeft een (aangeboren/verworven) trauma ter hoogte van haar lage rug – heupen waardoor haar mobiliteit wat beperkter is. Hierdoor moet ze maandelijks een inspuiting Solensia krijgen ter ondersteuning van haar medische beperking. 

Bij interesse gelieve het aanvraagformulier adoptie in te vullen en te versturen.