Lina

Lina

Deze mooie meid is Lina. Lina is een oudere, zwarte kattin, geboren op 01/01/2013 (schatting). Ze werd bij ons binnengebracht, nadat haar eigenaar kwam te overlijden.

Lina werd als kitten gevonden, maar werd niet correct behandeld. Dit leidde ertoe dat ze onder de kast leefde & in stress geleefd heeft. Ondertussen heeft ze vertrouwen gekregen in de mensen die ze regelmatig ziet & komt ze al eens voorzichtig om een aaitje vragen. Wanneer ze genoeg aandacht heeft gehad, blaast ze eens & stapt ze dan weg. Om haar vertrouwen in mensen verder positief te laten evolueren, zijn we voor haar op zoek naar een thuis bij mensen met ervaring met een getraumatiseerde kat die haar alle tijd & ruimte zullen geven die ze nodig heeft. Dit om open te bloeien tot de sociale kattin die ze kan zijn.

Een thuis zonder andere huisdieren (noch hond, noch kat) waar Lina in alle rust kan genieten van haar mooie leven. Omwille van hetgeen ze heeft meegemaakt, wordt ze niet ideaal gezien om bij kinderen geplaatst te worden (-18). Lina is het altijd gewoon geweest om als binnenkat te leven & wordt ook als binnenkat geplaatst.

Opmerking: Lina werd volledig klinisch onderzocht door onze dierenarts. Omwille van haar iets wat oudere leeftijd werd er een bloed- & urineonderzoek gedaan, wat volledig in orde was naar haar leeftijdsnormen toe. Zij dient op dit moment geen aangepaste voeding, noch medicatie te krijgen. Echter wordt er wel aangeraden om jaarlijks een bloed- & urineonderzoek te doen bij de dierenarts.