Luke

Luke

Luke is een oudere, crèmekleurige kater, geboren op 01/06/2009 (schatting). Hij werd samen met 13 andere katten (waaronder 7 andere senioren) in beslag genomen na jarenlange verwaarlozing door hun eigenaar.

Deze lieve kerel is Luke. Ondanks dat hij de grootste kerel is van de bende, is hij een beetje bang. Momenteel speelt hij dus graag verstoppertje, maar Luke is een kater met een hart van goud ! Hij heeft dus eventjes tijd nodig om zijn nieuwe baasjes te leren kennen, maar we kunnen met zekerheid zeggen dat Luke het de moeite waard is om te wachten.

Ze zoeken alle acht (apart of in duo) een rustige, warme thuis waar ze kunnen genieten van alle zorg en liefde waarnaar ze zo hebben verlangd. Luke kan alleen of in duo geadopteerd worden. Ze zijn het nooit gewoon geweest om naar buiten te gaan en kunnen dus als binnenhuiskat worden geplaatst. Een koer of tuin is dus niet hoofdnoodzakelijk. Omwille van hun rustig karakter, oudere leeftijd en hun verleden worden deze senioren niet ideaal gezien om geplaatst te worden in een thuis waar jonge kinderen aanwezig zijn.

Luke en zijn 7 oudere soortgenootjes waren (onder andere) ondervoed bij binnenkomst. Ze hebben allemaal al enorme stappen gezet, ook op gebied van hun gewicht. Deze oudere katjes zitten nog niet op hun ideaal gewicht, maar met wat tijd, liefde en aandacht komen ze er wel. Daarom gaan we graag al op zoek naar nieuwe, warme thuisjes voor Luke en zijn soortgenootjes.

Opmerking: Ze werden alle acht volledig klinisch onderzocht door onze dierenarts. Omwille van hun oudere leeftijd werd er ook een bloedonderzoek gedaan, wat volledig in orde was naar hun leeftijdsnormen toe. Ze dienen op dit moment geen aangepaste voeding, noch medicatie te krijgen. Echter wordt er wel aangeraden om jaarlijks een bloed- & urineonderzoek te doen bij de dierenarts. Er werd bij alle 8 een tandverzorging uitgevoerd door de dierenarts.