Luna

Luna

Luna is een iets oudere, grijs-witte kattin geboren op 07/09/2016 (schatting). Geluk staat helaas niet aan deze meid haar kant. Ze werd tot tweemaal toe afgestaan aan ons dierenasiel.

Luna is niet zelfzeker van aard en zal in stressvolle situaties negatief reageren (grommen, blazen en uithalen). Ze zal dus voldoende tijd en ruimte nodig hebben om zich aan te passen aan een nieuwe huiselijke situatie. Eens ze vertrouwen heeft gevonden in haar omgeving, doet ze niets liever streeltjes krijgen, rollen en kopjes geven. Het blijft uiteraard altijd van belang om Luna haar grenzen te respecteren. Ze geeft duidelijk aan wanneer ze er geen zin in heeft en liever met rust wordt gelaten. Als je dit ook respecteert, gebeurt er helemaal niets.

Luna is op zoek naar een rustige, warme thuis waar geen kinderen en/of andere huisdieren aanwezig zijn. Ze is het niet gewoon om naar buiten te gaan, met andere woorden Luna wordt als binnenkat geplaatst. We zijn op zoek naar baasjes die haar alle tijd en ruimte willen geven om te ontplooien tot de fantastische kat die ze is. Ze werd altijd misbegrepen in haar communicatie en zoekt nu iemand die haar respecteert voor wie en hoe ze is. 

Opgelet: omwille van een verleden van blaasgeruis wordt er aangeraden om op jaarlijkse basis bloed- en urineonderzoek te laten uitvoeren. Dit ter controle van haar gezondheid. Momenteel staat ze niet op medicatie of aangepaste voeding.