Luna

Deze mooie meid is Luna. Luna is een jonge, grijs-witte kattin, geboren op 19/05/2022 (schatting). Ze werd samen met haar broer Balto gevangen als kitten.

Ze heeft weinig vertrouwen in mensen en is op dit moment niet aanraakbaar. Ze is enkel benaderbaar door mensen die ze reeds langere tijd kent en waar ze positieve ervaringen mee heeft. Het zal dus heel wat tijd, geduld en een goede manier van aanpak vragen om Luna te laten open bloeien tot een sociale huiskat. Ze is dus op zoek naar eigenaars die beschikken over voldoende ervaring met schuwe katten en geen hoge verwachtingen stellen. Luna is wel heel nieuwsgierig en speels van aard, wat er voor zorgt dat ze altijd klaar staat wanneer er gespeeld wordt. Ook met snoepjes kan je deze meid overtuigen om wat dichter te komen. Wanneer Luna geforceerd wordt, zal ze negatief reageren (oa blazen).

Luna is op zoek naar een rustige, warme thuis waar geen honden en/of kinderen aanwezig zijn (personen onder 18 jaar). Daarnaast moet ze ook over de mogelijkheid beschikken om vrij naar buiten te kunnen, dit in de vorm van een tuin. Een koer of terras zal voor deze meid niet voldoende zijn. Luna is sociaal naar andere katten en wordt dus enkel in een thuis geplaatst waar reeds één of meerdere jonge, sociale soortgenoten aanwezig zijn. Dit om haar socialisatie op een positieve manier te bevorderen.