Maeve

Maeve

Maeve is een jonge, schildpad kattin geboren op 01/10/2022 (schatting). Ze werd gevangen tijdens een zwerfkattenactie en bleek toch geen zwerfkat te zijn. In tegendeel!

Maeve is sociaal en aanhankelijk naar mensen toe. Vocaal laat ze graag weten dat ze zin heeft in een knuffelpartij en geniet hier ten volste van. Ze wil overal bij zijnen alles gezien hebben. Met Maeve ben je dus nooit alleen! Gezien haar jonge leeftijd is ze uiteraard ook nog energiek en speels van aard. balletjes achterna rennen, klimmen, veertjes vangen, noem maar op!

Maeve is op zoek naar een thuis waar ze over de mogelijkheid beschikt om vrij naar buiten te kunnen, dit in de vorm van een ruime, katvriendelijk koer en/of tuin. Daarnaast is ze ook sociaal naar soortgenootjes toe en wordt ze bij voorkeur in een thuis geplaatst weer reeds een jong, sociaal soortgenootje aanwezig is. Ze kan alleen geplaatst worden, indien haar nieuwe baasjes voldoende thuis zijn om haar veel liefde te geven. Van honden is ze echter geen fan. Het is niet geweten of Maeve met kinderen overweg kan, maar gezien haar sociaal karakter zien we daar wel potentieel in. Dit wordt getest met behulp van een bezoekje aan ons dierenasiel.