Maki & Sushi

Maki & Sushi

Maki en Sushi zijn broer en zus geboren op 01/05/2022 (schatting). Ze werden samen binnengebracht in het asiel toen ze ongeveer 11 weken oud waren. Mamapoes was jammer genoeg wild en werd terug uitgezet. Beide kittens zijn zeer terughoudend naar onbekenden en onzeker in nieuwe situaties. 

Maki (kater tijger-wit) is zeer speels en nieuwsgierig maar niet aanhankelijk. Hij kan genieten van een paar aaitjes maar zal meestal op een afstandje blijven. Maki wil vooral spelen, liefst met zusje Sushi of een pluimpje.

Sushi (zwart-witte kattin) heeft een zeer zachtaardig karakter en is veel aanhankelijker dan haar broertje. Eens ze je vertrouwt doet ze niks liever dan komen knuffelen en bij je komen liggen voor gezelschap. 

Maki volgt zijn zusje Sushi overal en neemt ook een voorbeeld aan haar. Omwille van deze reden zijn ze samen op zoek naar een nieuwe thuis. Wij zoeken voor hen een rustige thuis zonder kinderen (-16 jaar) en/of honden. Toekomstige adoptanten zullen ook het nodige geduld moeten hebben om hun vertrouwen te winnen. Beiden zijn zeer actieve kittens en worden daarom in een thuis geplaatst waar ze beperkt en veilig buiten kunnen spelen. Dit in de vorm van een ruime, katvriendelijke koer. Een terras zal voor hen niet voldoende zijn. 

Opgelet: Sushi heeft af en toe last van een verstopt traankanaal in haar linker oog. Naast sommige dagen wat tranende oogjes te hebben, ondervindt ze hier verder geen last van. 

Bij interesse gelieve het aanvraagformulier adoptie in te vullen en te versturen.