Maki

Maki is geboren op 01/05/2022 (schatting). Hij werd binnengebracht in het asiel toen hij ongeveer 11 weken oud was, samen met zijn zus Sushi. Mamapoes was jammer genoeg wild en werd terug uitgezet. Maki & Sushi zijn zeer terughoudend naar onbekenden en onzeker in nieuwe situaties. 

Maki is zeer speels en nieuwsgierig, maar niet aanhankelijk. Hij kan genieten van een paar aaitjes maar zal meestal op een afstandje blijven. Hij wil vooral spelen, liefst met zijn zus. Sushi daarentegen heeft een zeer zachtaardig karakter en is aanhankelijk naar mensen die ze goed kent. Eens ze je vertrouwt doet ze niks liever dan komen knuffelen en bij je komen liggen voor gezelschap. Ook zij speelt graag met haar broer om haar energie op een positieve manier kwijt te raken.

Maki & Sushi zijn samen op zoek naar een rustige thuis zonder kinderen (-16 jaar) en/of andere huisdieren (noch hond, noch kat). Toekomstige adoptanten zullen ook het nodige geduld moeten hebben om hun vertrouwen te winnen. Beide zijn zeer actief en worden daarom in een thuis geplaatst waar ze beperkt en veilig buiten kunnen spelen. Dit in de vorm van een ruime, katvriendelijke koer en/of tuin. Een terras zal voor hen niet voldoende zijn. 

Opgelet: Sushi heeft af en toe last van een verstopt traankanaal in haar linker oog. Naast sommige dagen wat tranende oogjes te hebben, ondervindt ze hier verder geen last van. 

Bij interesse gelieve het aanvraagformulier adoptie in te vullen en te versturen.