Mari

Mari

Deze knappe dame is Mari. Mari is een schildpad kattin, geboren op 01/08/2019 (schatting). Ze werd samen met haar soortgenootje Willow afgestaan vanwege een zwangerschap.

Net zoals Willow, heeft Mari haar eigen karakter. Ze kan enorm genieten van wat aandacht & streeltjes, maar doet ook graag haar eigen ding, zoals op verkenning gaan, wat spelen, snoepjes krijgen… . Het is belangrijk dat haar nieuwe baasjes haar gedrag kunnen interpreteren & hier correct op reageren. Wanneer je haar grenzen niet respecteert, kan ze negatief reageren (uithalen, blazen). Geef Mari de ruimte om zelf te komen, bouw een vertrouwensband op & je zal twee handen & vier poten op één buik worden met deze vocale meid !

In haar vorige thuis had Mari de mogelijkheid om naar buiten te gaan & dit zoekt ze ook in haar nieuwe thuis. Een tuin of ruime, katvriendelijke, goed afgesloten koer is wat deze meid zoekt ! Doordat Mari negatief kan reageren, wordt ze niet ideaal gezien om geplaatst te worden in een thuis waar er kinderen (-16) aanwezig zijn. Van andere huisdieren (noch hond, noch kat) is Mari niet zo’n grote fan. Echter kan ze samen geplaatst worden met haar soortgenootje Willow, aangezien ze elkaar tolereren, maar ze kan ook alleen geplaatst worden.