Miri

Miri is een jonge, tijger kattin geboren op 01/05/2023 (schatting). Ze werd door bezorgde mensen gevonden en bij ons dierenasiel binnengebracht. 

Miri is sociaal en aanhankelijk naar mensen toe. Vocaal laat ze graag weten dat ze zin heeft in een knuffelpartij en geniet hier ten volste van. Ze wil overal bij zijn en alles gezien hebben. Met Miri ben je dus nooit alleen! Gezien haar jonge leeftijd is ze uiteraard ook nog heel energiek en speels van aard. balletjes achterna rennen, klimmen, veertjes vangen, noem maar op!

Miri is op zoek naar een thuis waar ze binnen of binnen en buiten kan. Momenteel heeft ze nog niet veel interesse om naar buiten te gaan, maar dit kan uiteraard nog veranderen als ze de mogelijkheid heeft om naar buiten te gaan. Miri kent echter geen grenzen als het op soortgenootjes aan komt. Ze heeft duidelijk nooit geleerd hoe ze op een goede manier met soortgenootjes moet omgaan. Omwille van deze reden wordt ze alleen geplaatst. Het is niet geweten of Miri met kinderen overweg kan, maar gezien haar sociaal karakter zien we daar wel potentieel in. Dit wordt getest met behulp van een bezoekje aan ons dierenasiel.