Mushu & Odin

Mushu & Odin

Deze mooie jongens zijn Mushu & Odin.

Mushu is een katertje waarvan de geboortedatum werd geschat op 23 mei 2022 en Odin zijn geboortedatum werd geschat op 16 mei 2022.

Mushu is een sociaal katje. Hij zal in het begin de kat uit de boom kijken, maar eenmaal op zijn gemak is het een echte knuffelaar ! Odin daarentegen is zeer snel op verkenning en is een echte allemansvriend. Deze twee kerels vullen elkaar goed aan. Odin helpt Mushu om sneller uit zijn schulp te komen en Mushu helpt Odin om zijn energie kwijt te kunnen. Deze jongens doen niets liever dan rondcrossen door het huis, balletjes achterna zitten… om daarna de avond samen af te sluiten in de zetel om voor de tv in slaap te vallen. Wat wil een kat nog meer ?

Mushu & Odin zijn katjes die veel uitdaging nodig hebben, dit kan door o. a. met hen te spelen, maar ook met elkaar amuseren ze zich te pletter. Mushu durft met zijn nagels te spelen en Odin durft dan weer te bijten als hij nood heeft aan speel- of knuffeltijd. Hierdoor worden ze niet ideaal gezien om bij jonge kinderen (kinderen onder de 6 jaar) geplaatst te worden.

Van hondjes heeft de dappere Odin geen schrik, maar Mushu daarentegen vindt hondjes niet zo fijn. Mushu & Odin zoeken bijgevolg samen een thuis waar geen honden aanwezig zijn. Andere katjes vinden ze alle twee geen probleem, mits de nodige introductie.

Na verloop van tijd zouden deze twee avonturiers het wel leuk vinden om beperkt buiten te kunnen. Aangezien Odin met zen drie pootjes zich minder goed kan beschermen, is het belangrijk dat de tuin/koer veilig en goed afgesloten is. Ze zouden ook graag hebben dat er altijd iemand in de buurt is.

Zoals je kan zien op de foto heeft Odin een pootje minder. Hij heeft een zware operatie gehad wanneer hij 6 weken oud was en is ook daarna nog even moeten blijven vechten. Nu dit vechtertje dit allemaal doorstaan heeft, is Odin klaar om samen met Mushu op zoek te gaan naar hun warme mandje ! Je zou denken dat het leven met drie pootjes moeilijker is, maar Odin heeft zich hier perfect aan aangepast. Trappen en krabpaaltjes zijn voor deze jongen geen enkel probleem. Odin & Mushu respecteren ook elkaars grenzen als de ene te bruut speelt.

Bij interesse gelieve het aanvraagformulier adoptie in te vullen en te versturen.