Nora

Nora

Nora is een tricolore kattin, geboren op 01/07/2016 (schatting). Ze werd door bezorgde mensen gevonden en binnengebracht bij ons dierenasiel.

Nora is sociaal en aanhankelijk van karakter. Echter zal ze in onbekende en drukke situaties terughoudend en paniekerig reageren. Eenmaal je haar vertrouwen gewonnen hebt, bloeit Nora open tot een fantastische huiskat. Kopjes geven kan deze meid als de beste en ondanks haar leeftijd kan ze ook de zotte speelvogel in haarzelf naar boven brengen. Oppakken is echter niet haar ding. Ze staat liever met alle vier de pootjes op de grond. Ook laat deze meid duidelijk weten wanneer ze ergens geen zin in heeft. Indien haar grenzen dan niet gerespecteerd worden, zal Nora negatief reageren (uithalen, bijten, blazen en grommen).

Nora zoekt een rustige, warme thuis waar geen kinderen (personen onder de 16 jaar) aanwezig zijn. Van andere huisdieren is deze meid geen fan. Ze zoekt bijgevolg een thuis waar geen andere huisdieren (noch hond, noch kat) aanwezig zijn. In haar nieuwe thuis moet ze ook over de mogelijkheid beschikken om naar buiten te kunnen om de beentjes te strekken en een frisse neus te gaan halen. Dit onder de vorm van een tuin. Een terras of koer zal voor deze dame niet voldoende zijn.

Bij interesse gelieve het aanvraagformulier adoptie in te vullen en te versturen.