Obe

Deze leeuw is Obe. Obe is een rosse langharige kater, geboren op 01/08/2017 (schatting). Hij werd samen met vier soortgenootjes binnengebracht via een inbeslagname vanwege verwaarlozing.

Obe ziet eruit als een echte knuffelbeer en dit is hij ook op de momenten waarop hij nood heeft aan aandacht. Bij Obe is het belangrijk dat zijn grenzen gerespecteerd worden. Hij kan negatief reageren wanneer hij zich bedreigd voelt. In een rustige, stabiele thuis zal Obe een fantastische huiskat zijn. Spelen kan hij als de beste en gaat hij helemaal in op (soms te). Ook met snoepjes kan je deze kerel altijd gelukkig maken. ‘s Avonds gezellig in de zetel zitten is het ideale scenario voor deze jongen.

In zijn nieuwe thuis zou Obe graag de enige kat zijn. Hij komt uit een zeer drukke situatie en reageert zijn frustraties af op de andere katten. Bijgevolg zoeken we voor hem een thuis waar hij tot rust kan komen en waar hij gewoon kat mag zijn. Ook honden zijn een no-go. Obe is het gewoon om naar buiten te kunnen en zou dit in zijn nieuwe thuis uiteindelijk ook willen. Dit onder de vorm van een tuin. Doordat hij panikeert bij drukte en negatief kan reageren als hij dan aangeraakt wordt, wordt Obe niet ideaal gezien om geplaatst te worden in een thuis waar er jonge kinderen aanwezig zijn (personen onder de 16).

Bij interesse gelieve het aanvraagformulier adoptie in te vullen en te versturen.