Oberon

Oberon

Deze grote knuffelbeer is Oberon. Oberon is een oudere, zwarte kater, geboren op 01/08/2011 (schatting). Hij werd bij ons binnengebracht als vondeling.

Oberon is een echte allemansvriend ! Vocaal laat hij ook graag weten wanneer het tijd is voor streeltjes of snoepjes. Er zal dus zeker leven in huis zijn met deze lieve kerel ! Oberon doet niets liever dan komen knuffelen (& eten is ook één van zijn favoriete bezighoudingen). Deze jongen zal je ook vaak buiten terugvinden in het gras of slapend in het zonnetje. Ondanks zijn leeftijd, komt het jong veulen in Oberon soms nog eens naar boven & kan hij volop genieten van speelmomentjes.

In zijn nieuwe thuis zou Oberon graag de mogelijkheid hebben om naar buiten te kunnen. Hier is hij echt zot van ! Een tuin is een echte must voor deze kerel. Daarnaast zou hij graag als enige kat in huis leven. Zo gaat de aandacht volledig naar hem & kan hij volop genieten van alle knuffels. Het is niet geweten of Oberon geplaatst kan worden bij kinderen. Dit moet getest worden door een bezoekje te brengen aan ons dierenasiel.

Opmerking: Oberon werd volledig klinisch onderzocht door onze dierenarts. Omwille van zijn iets wat oudere leeftijd werd er een bloed- & urineonderzoek gedaan, wat volledig in orde was naar zijn leeftijdsnormen toe. Echter heeft Oberon last van platte stoelgang. Hiervoor dient hij aangepaste voeding te krijgen voor gevoelige darmen (Hill’s I/D). Aangezien hij een senior is, wordt er aangeraden om jaarlijks een bloed- & urineonderzoek te doen bij de dierenarts.