Odette

Odette

Deze lieve meid is Odette. Odette is een oudere, tijger rosse kattin, geboren op 01/01/2011 (schatting).

Het geluk staat niet bepaald aan Odette haar kant… . De eerste keer dat ze in het asiel terecht kwam, was ze gevonden in een transporter gedumpt aan de poort van het dierenasiel.
Een maand nadien werd ze geadopteerd, maar drie weken nadien werd deze lieve meid al terug afgestaan. We gaan nu samen met haar op zoek naar een warme, rustige thuis bij mensen die haar onvoorwaardelijk graag gaan zien !

Doordat Odette al wat ouder is, is slapen de topprioriteit van deze dame. Op een warme schoot of in de zetel op een dekentje, dat is de ideale plek ! Naast slapen, kan deze meid ook volop genieten van wat aandacht. Kopjes geven kan ze dan ook als de beste & je zal Odette ook horen wanneer ze nood heeft aan quality time ! De beentjes strekken om naar de vogeltjes buiten te kijken & eten behoren ook tot de bezighoudingen van deze meid. Een dagelijkse portie natvoer om op gewicht te blijven, daar zal Odette van smullen !

Odette zoekt een warme thuis waar ze alle liefde & aandacht zal krijgen die ze verdiend. Odette wordt als binnenhuiskat geplaatst, in een thuis waar er geen andere huisdieren aanwezig zijn (noch hond, noch kat). Aangezien Odette op zoek is naar een rustige thuis, wordt ze niet ideaal gezien om geplaatst te worden in een thuis waar er jongere kinderen (-14) aanwezig zijn.

Belangrijk: Omwille van haar leeftijd werd er een bloed- & urineonderzoek gedaan, wat volledig in orde was naar haar leeftijdsnormen toe. Ze dient op dit moment geen aangepaste voeding, noch medicatie te krijgen. Echter wordt er wel aangeraden om (half)jaarlijks een bloed- & urineonderzoek te doen bij de dierenarts, alsook kwalitatieve seniorvoeding te geven.