Ollie

Ollie

Deze lieve jongen is Ollie. Ollie is een jonge, ros-witte kater, geboren op 02/08/2020. Hij werd bij ons afgestaan met de reden dat er geen klik was met het gezin.

Ollie heeft in het begin wat tijd nodig om te ontdooien, maar eenmaal je het vertrouwen van deze kerel gewonnen hebt, bloeit hij open tot de grootste knuffelbeer die er bestaat ! Rollebollen, eten, spelen… deze jongen doet het allemaal super graag ! Met de nodige schattige geluidjes laat hij weten dat hij wat aandacht nodig heeft. Met snoepjes kan je deze kerel altijd gelukkig maken !

Ollie kan geplaatst worden in een thuis waar er een andere kat (die het gewoon is om met andere katten samen te leven) aanwezig is, maar hij zoekt op dit moment geen speelkameraadje. Ollie zou graag de mogelijkheid hebben om naar buiten te kunnen. Dit onder de vorm van een tuin of ruime, goed afgesloten katvriendelijke koer. Omwille van zijn verleden wordt Ollie niet geplaatst bij jonge kinderen. Het is niet geweten of Ollie geplaatst kan worden in een thuis waar er oudere, rustige kinderen (10+) aanwezig zijn. Dit wordt getest door een bezoekje te brengen aan ons dierenasiel.