Ouzo

Deze stoere kerel is Ouzo. Ouzo is een tijger kater, geboren op 01/08/2016 (schatting). Hij werd samen met vier soortgenootjes binnengebracht via een inbeslagname vanwege verwaarlozing.

Ouzo is een echt cookie monster. Naast eten, speelt hij ook heel graag. Kopjes geven, streeltjes krijgen, babbelmomentjes houden… deze jongen vindt het allemaal fantastisch, zolang het rustig verloopt. Anders raakt hij geïrriteerd en durft hij negatief reageren. Bij Ouzo is het dus belangrijk dat zijn grenzen gerespecteerd worden. In een rustige, stabiele thuis zal Ouzo een fantastische huiskat zijn.

In zijn nieuwe thuis zou Ouzo graag de enige kat zijn. Hij komt uit een zeer drukke situatie en reageert zijn frustraties af op de andere katten. Bijgevolg zoeken we voor hem een thuis waar hij tot rust kan komen en waar hij gewoon kat mag zijn. Ook honden zijn een no-go. Ouzo is het gewoon om naar buiten te kunnen en zou dit in zijn nieuwe thuis uiteindelijk ook willen. Dit onder de vorm van een tuin. Doordat hij panikeert bij drukte en negatief kan reageren als hij dan aangeraakt wordt, wordt Ouzo niet ideaal gezien om geplaatst te worden in een thuis waar er jonge kinderen aanwezig zijn (personen onder de 16).

Bij interesse gelieve het aanvraagformulier adoptie in te vullen en te versturen.