Paco & Rabanne

Paco & Rabanne

Wij zijn op zoek naar een rustige thuis voor deze superlieve speelvogels, mensen die graag tijd vrij maken om met hen te spelen, een mogelijkheid om later op veilige wijze eens naar buiten te kunnen (terras of tuin) is een meerwaarde. Mensen die hen een “forever” home willen geven. Niet als een bevlieging, niet als een geschenkje.

Een eerder bezoek met kleine kindjes leerde ons dat dit teveel stress gaf voor deze lieverds. Ook honden zijn geen match. Paco en Rabanne hebben een slechte ervaring gehad met mensen maar ondertussen werd al heel grote vooruitgang geboekt. Het zijn geen schootzitters maar wel heel brave poesjes. Krabben of bijten doen ze absoluut niet. Zij hebben een geduldige thuis nodig waar ze alle tijd krijgen om het vertrouwen te winnen. Paco is minder angstig maar houdt er echt niet van om opgepakt te worden. Rabanne laat zich graag super graag aaien als hij in rust is. Hij is wel steeds op zijn hoede. Ze worden enkel in duo geplaatst.

Deze kittens verblijven niet in het dierenasiel zelf, maar wel in een opvanggezin. Bij interesse gelieve een e-mail te sturen naar: vivgoossens@gmail.com.