Pixi & Faith

Pixi & Faith

Ongeveer 1,5 jaar geleden werden Pixi en Faith gevangen als kittens samen met hun zusje door hun opvangmama. Ze waren de kleintjes van een zwerfkatje die daarna steriel werd gezet. Pixi was vlug zeer sociaal en speels en hield al snel van aaitjes en knuffeltjes. Faith werd het laatst gevangen en bleef wat langer bang en terughoudend, maar ze bloeide daarna open bij de mensen die ze kent en kan ook genieten van aaitjes. Na hun opvangperiode en wettelijk in orde gezet te worden, mochten ze vertrekken naar hun perfecte huisje.

Een hele lieve, alleenstaande dame die op een appartementje woonde, adopteerde hen, wat het  ideale huisje was, vooral voor de wat bange Faith! Jammer genoeg sloeg het noodlot toe en overleed de dame vorige maand plots en onverwacht. Dit was een drama voor de katjes, die dus opnieuw moesten verhuizen. Door omstandigheden kon de familie hen jammer genoeg geen nieuwe thuis bieden en met veel verdriet zochten ze dus een oplossing voor hen. Ik twijfelde geen seconde en nam ze direct weer bij mij in opvang. Ik had er zo’n medelijden mee want ze waren daar enorm geliefd en verwend en nu moeten ze jammer genoeg opnieuw op zoek naar een ideale thuis.

Faith was daar helemaal opengebloeid en zat veel op mevrouw haar schoot, echter verstopte ze zich nog steeds bij lawaai en bezoekers, Pixi schrikt ook wel vlug maar heeft minder moeite met nieuwe mensen. Zij knuffelt zeer graag en zit graag op de schoot, ook houdt ze van aaitjes en spelen met een hengeltje. Zij krijgt graag veel aandacht. Het zijn echt 2 superlieve, rustige poezen. Ik wil voor hen opnieuw een liefdevolle, rustige thuis vinden, want dat verdienen ze na alles kwijt geraakt te zijn. Voor die mevrouw waren ze haar alles! Ze hield enorm van hen en ik wil ook voor haar dat ze goed terechtkomen, want dat zou zeker haar wens geweest zijn!

Ik zoek dus een rustig huisje, waar ze veel aandacht en liefde kunnen krijgen. Zonder andere huisdieren en zonder kleine kindjes. Een huisje waar vooral Faith even de tijd krijgt om haar opnieuw aan te passen en waar het vooral zeer rustig is. Ze hebben GEEN nood om buiten te gaan en doordat ze nogal snel schrikken is dit ook niet aan te raden! Hun (geschatte) geboortedatum is 29/04/’21. Ze vertrekken uiteraard SAMEN en wettelijk in orde.

Ze verblijven niet in het dierenasiel zelf, maar bij een opvanggezin. Gelieve bij interesse dus een mailtje te sturen naar verhaegheruth@outlook.com.