Rosalee

Rosalee

Rosalee is een oudere, tricolore kattin geboren op 01/12/2015 (schatting). Ze werd gevonden door bezorgde mensen en bij ons dierenasiel binnen gebracht.

Rosalee is een dame die weet wat ze wil. Ze is sociaal naar mensen toe, maar laat ook snel weten wanneer ze er geen zin in heeft. Als je dan gewoon haar grenzen respecteert is er helemaal niets aan de hand. Aanhankelijk is ze niet echt, ze valt eerder te omschrijven als zelfstandig. Het liefst van al gaat ze op ontdekking om daarna languit neer te ploffen in haar hangmatje.

Rosalee is op zoek naar een warme thuis waar ze over de mogelijkheid beschikt om vrij naar buiten te gaan. Dit in de vorm van een ruime, katvriendelijke koer en/of tuin. Rosalee is niet gesteld op de aanwezigheid van andere huisdieren en wordt om die reden niet in een thuis geplaatst waar honden en/of katten aanwezig zijn. Het is niet geweten of Rosalee bij kinderen kan geplaatst worden, dit dient getest te worden met behulp van een bezoek aan ons dierenasiel. Gezien haar wispelturig karakter wordt ze niet als ideaal gezien om bij jonge kinderen (- 12 jaar) te plaatsen.

Omwille van haar leeftijd werd er een bloed- & urineonderzoek gedaan, wat volledig in orde was naar haar leeftijdsnormen toe. Ze dient op dit moment geen aangepaste voeding, noch medicatie te krijgen. Echter wordt er wel aangeraden om jaarlijks een bloed- & urineonderzoek te doen bij de dierenarts.