Rosie

Rosie

Rosie is een tricolore kattin geboren op 01/05/2017 (schatting). Ze werd bij ons dierenasiel binnen gebracht nadat haar eigenaar was overleden. 

Rosie heeft het moeilijk met zich aan te passen aan nieuwe omgevingen. Dit zorgt er voor dat ze in het begin voornamelijk verstoppertje zal spelen en niet veel van zich zal laten zien/horen. Met behulp van voldoende tijd, ruimte en één op één contact bloeit ze beetje bij beetje open tot een rustige, lieve huiskat. Eens ze vertrouwd is met jou en haar omgeving heeft ze enorm graag aandacht en kan ze daar ook ten volste van genieten. Rosie is eerder rustig van aard en vult haar dagen met lekker lui op de krabpaal slapen, brokjes eten, de beentjes strekken en soms eens een balletje najagen (als het dan echt moet..). Oppakken is echter niet haar ding. Indien Rosie haar grenzen niet gerespecteerd worden, zal ze negatief reageren (uithalen, blazen en grommen).

Rosie is op zoek naar een warme thuis zonder de aanwezigheid van andere huisdieren (noch hond, noch kat) en/of kinderen (personen onder 18 jaar oud). Graag zou ze in haar nieuwe thuis over de mogelijkheid beschikken om beperkt naar buiten te gaan. Dit in de vorm van een ruime, katvriendelijke koer of tuin.

Belangrijk: Rosie staat op aangepaste voeding (C/D) wegens blaasproblemen. Ze heeft namelijk struvietstenen in de blaas en de voeding voorkomt de aanmaak van nieuwe stenen en zorgt voor de afbraak van de bestaande stenen. Deze voeding dient levenslang te worden gegeven. Een jaarlijks urineonderzoek wordt wel aangeraden ter opvolging van haar gezondheid. 

Bij interesse gelieve het aanvraagformulier adoptie in te vullen en te versturen.