Rosie

Deze mooie tricolor is Rosie, een kattin geboren op 01/05/2017 (schatting). Ze werd bij ons dierenasiel binnen gebracht nadat haar eigenaar was overleden. 

Met mensen dat ze vertrouwt, is Rosie een zeer aanhankelijke kattin. In het begin heeft Rosie het moeilijk om haar aan te passen aan nieuwe omgevingen. Dit zorgt er voor dat ze voornamelijk verstoppertje zal spelen en niet veel van zich zal laten zien/horen. Met behulp van voldoende tijd, ruimte en één op één contact bloeit ze beetje bij beetje open tot een fantastische huiskat die graag knuffelt. Eens je haar vertrouwen hebt gewonnen en ze haar omgeving kent, vraagt Rosie graag aandacht en kan ze daar ook ten volste urenlang van genieten. Rosie is eerder rustig van aard en vult haar dagen met lekker lui op de krabpaal slapen, brokjes eten, de beentjes strekken en soms eens een balletje najagen. Oppakken is echter niet haar ding. Rosie staat liever met de vier voetjes op de grond.

Rosie is op zoek naar een rustige, warme thuis zonder de aanwezigheid van andere huisdieren (noch hond, noch kat) en/of kinderen (personen onder 14 jaar oud). In haar nieuwe thuis zou Rosie graag naar buiten kunnen gaan om haar beentjes te kunnen strekken. Dit in de vorm van een ruime, katvriendelijke koer of tuin.

Belangrijk: Rosie staat op aangepaste voeding (C/D) wegens blaasproblemen. Ze heeft namelijk struvietstenen in de blaas en de voeding voorkomt de aanmaak van nieuwe stenen en zorgt voor de afbraak van de bestaande stenen. Deze voeding dient levenslang te worden gegeven. Een jaarlijks urineonderzoek wordt wel aangeraden ter opvolging van haar gezondheid. 

Bij interesse gelieve het aanvraagformulier adoptie in te vullen en te versturen.