Roxie

Deze mooie tricolor is Roxie. Roxie is een volwassen kattin, geboren op 19/07/2017 (schatting). Ze werd bij ons afgestaan, omdat ze plaste in huis, omwille van stress.

Roxie is een echte speelvogel ! Balletjes, muisjes & hengeltjes achterna zitten, deze meid vindt het echt de max ! Deze  knuffelbeer heeft ook haar rustige momenten waarbij ze kan genieten van streeltjes. Daarnaast is Roxie ook een coockiemonster ! Ze kan maar niet genoeg krijgen van snoepjes (maar er moet wel wat gelet worden dat ze niet rond & bol wordt). En ook vocaal laat Roxie zich horen ! Dus wees gerust, wanneer ze iets wil, dan zal je haar zeker horen & zien.

Een thuisje zonder andere huisdieren (noch hond, noch kat), daar droomt deze meid van. Roxie had in haar vorige thuis de mogelijkheid om naar buiten te gaan en zoekt dit opnieuw een thuis waar ze buiten in het zonnetje kan genieten van haar rustig leven. Roxie leefde samen met kinderen, maar dit was vermoedelijk de oorzaak van het binnenplassen. Hierdoor wordt ze niet geplaatst in een thuis waar er kinderen (jonger dan 16) aanwezig zijn.

Belangrijk: aangezien Roxie werd afgestaan omwille van binnenplassen, werd er een volledig bloed- & urineonderzoek uitgevoerd. Dit was volledig in orde. Het in huis plassen heeft geen medische oorzaak.