Scott

Scott

Scott is een grijze tijger kater, kruising Scottish Fold, geboren op 01/01/2016 (schatting). Hij werd door bezorgde mensen gevonden en bij ons dierenasiel binnengebracht.

Scott werd hoogstwaarschijnlijk gebruikt in de fokkerij en is toen vermoedelijk hardhandig aangepakt geweest. Omwille van deze reden kan hij negatief reageren bij te brute handelingen. Een zachte hand is voor deze jongen noodzakelijk. Eenmaal deze grote loebas vertrouwen heeft gewonnen in zijn omgeving en zijn nieuwe huisgenootjes, bloeit hij open tot een fantastische huiskat. Scott doet niets liever dan knuffelen in de zetel, samen middagdutjes doen of in het zonnetje wat vitaminnetjes opnemen. En dit vraagt hij steeds zeer beleefd met een paar miauwtjes. Door zijn verleden en zijn rustig karakter, is hij op zoek naar een rustige thuis waar alle aandacht naar hem gaat.

Scott is op zoek naar een warme thuis zonder de aanwezigheid van andere huisdieren (noch hond, noch kat) en waar geen kinderen (personen jonger dan 18 jaar) aanwezig zijn. In zijn nieuwe thuis zou Scott graag de mogelijkheid hebben om vrij naar buiten te kunnen. Dit in de vorm van een ruime, omheinde tuin.

Bij interesse gelieve het aanvraagformulier adoptie in te vullen en te versturen.