Thor

We stellen jullie graag voor aan Thor, Loki en Freya. Deze drie majestueuze honden waren deel van een nest van vijf. Ze zijn bij ons binnengekomen door een inbeslagname. Alle vijf de honden waren verwaarloosd en dan vooral op het vlak van socialisatie. Ze hebben nooit een stap gezet buiten hun leefomgeving en zijn als gevolg hiervan niets gewoon. Zowel Loki, Thor als Freya kropen de eerste periode in een hoekje en durfden niet bewegen als er mensen in de buurt waren.

Ondertussen zijn wij dagelijks met hen bezig geweest waardoor ze vertrouwen hebben in ons en zien we ze elke dag verder openbloeien. We mogen ze ondertussen leren kennen met elk hun eigen persoonlijkheid en manieren.

Thor is ondertussen opengebloeid tot een echte knuffelbeer. Hij geniet van een aaitje achter zijn oren en komt dan ook heel dicht tegen je staan. Daarnaast is hij een echt cookiemonster waardoor je hem vaak kunt overtuigen met een lekkere snoep.

We zijn op zoek naar een mensen die begrijpen waar ze vandaan komen en hun de tijd willen geven die ze zeker nodig zullen hebben. Ideaal zou een huis zijn met een grote tuin waarin ze kunnen rondrennen. Thor en Freya zouden in principe alleen kunnen geplaatst worden maar Loki heeft wel een andere hond nodig (Dit hoeft niet per se Thor of Freya te zijn). Ze kunnen natuurlijk ook allemaal samen, maar we beseffen dat dit veel is. Met nieuwe honden zal het natuurlijk op voorhand moeten getest worden.

Door hun moeite met prikkels en veranderingen worden ze niet geplaatst bij (jonge) kinderen of andere huisdieren.