Tommy

Tommy

Tommy is een jonge, zwart-witte kater geboren 01/01/2020 (schatting). Hij had zich verstopt bij mensen thuis en zij hebben deze lieve jongen bij ons binnengebracht.

Tommy was bij binnenkomst enorm onder de indruk en had heel wat moeite om zich aan te passen aan de nieuwe omgeving. Hij durfde negatief reageren (uithalen, blazen en grommen) indien hij zich onveilig of bedreigd voelde. Tommy is wel sociaal en aanhankelijk naar mensen toe die hij kent. Hij heeft dus wat tijd nodig om je te leren kennen vooraleer hij contact zoekt. Tommy is nog jong en bijgevolg actief van aard. Springen, blaadjes najagen, klimmen en rondcrossen zijn de favoriete bezighoudingen van Tommy.

Tommy is op zoek naar een rustige, warme thuis zonder de aanwezigheid van kinderen (personen onder 18 jaar) en/of honden. Hij is een echte ontdekker en zou dus ook graag over de mogelijkheid beschikken om vrij naar buiten te kunnen. Dit in de vorm van een ruime tuin. Een koer en/of terras zal voor deze jongen niet voldoende zijn.

Tommy kan het zeer goed vinden met Nura in onze gemeenschappelijke ren. Er is dan ook een mogelijkheid om Tommy en Nura samen te adopteren. 

Bij interesse gelieve het aanvraagformulier adoptie in te vullen en te versturen.