Wally & Loki

Wally (geboren op 12/03/2022) en Loki (23/03/2022) zijn jonge, zwarte katers en werden samen met hun nestgenootjes bij ons dierenasiel binnengebracht nadat ze in het wild werden geboren.

Wally en Loki zijn in het begin zeer schuchter ten opzichte van mensen. Ze vermeden contact, aangezien ze dit niet kende, en hielden ons op afstand met behulp van geblaas en gespuug. Door ze voldoende tijd en ruimte te bieden, zijn ze beetje bij beetje open gebloeid. Wally en Loki kunnen al enorm genieten van wat streeltjes over hun bolle hoofdje met heel wat gespin tot gevolg. Enkel hebben ze nog problemen met spontaan contact zoeken en raken ze snel in paniek bij nieuwe/onbekende zaken. Spelen kunnen ze wel als de beste! Alleen en/of samen met elkaar. Rennen, springen, klimmen, jagen,… noem maar op. Niets is veilig voor deze zwarte panters!

Deze kleine rakkers zijn samen op zoek naar een nieuwe, warme thuis waar ze kunnen genieten van veel liefde en speelplezier. Met andere katten hebben ze geen enkel probleem, ook met zusje Sabrina kunnen ze het goed vinden. Er is dus ook een mogelijkheid om ze alle drie samen te adopteren, maar dit is geen vereiste. Ze zijn altijd al gewoon geweest om naar buiten te gaan en zouden dit in de toekomst ook graag opnieuw doen. Dit in de vorm van een ruime, katvriendelijke koer en/of tuin. Omwille van hun schuchter karakter en verwilderde afkomst, worden ze niet ideaal gezien om bij kinderen en honden te plaatsen.

Belangrijk: Wally staat omwille van een voedselallergie op een aangepaste behandeling.

Bij interesse gelieve het aanvraagformulier adoptie in te vullen en te versturen.