Wally

Wally is een zwarte kater, geboren op 12/03/2022. Hij werd samen met zijn nestgenootjes bij ons dierenasiel binnengebracht nadat ze in het wild werden geboren.

Wally is in het begin zeer schuchter ten opzichte van mensen. Hij vermeed contact, aangezien hij dit niet kende, en hield ons op afstand met behulp van geblaas en gespuug. Door hem voldoende tijd en ruimte te bieden, is hij beetje bij beetje open gebloeid. Wally kan enorm genieten van wat streeltjes met heel wat gespin tot gevolg. Enkel heeft hij nog problemen met spontaan contact zoeken en raakt hij soms in paniek bij nieuwe/onbekende zaken. Vroeger was Wally een echte energiebom & speelvogel. Ondertussen is hij wat rustiger geworden en zoekt hij ook eerder de kalmte op.

Deze kleine rakker is op zoek naar een rustige, warme thuis waar hij kan genieten van veel liefde. Wally heeft moeite met energierijke katten en vermijd deze ook. Hij kan geplaatst worden bij een andere, rustige kat die het gewoon is om met katten om te gaan. Ze zijn altijd al gewoon geweest om naar buiten te gaan, maar eigenlijk zit Wally liever binnen. Hij kan geplaatst worden in een thuis zonder buitenomgeving, zolang deze voldoende ruim is en er voldoende verrijking aanwezig is. Omwille van zijn schuchter karakter en verwilderde afkomst, wordt hij niet ideaal gezien om geplaatst te worden bij jongere kinderen (< 12 jaar). Ook van hondjes is Wally geen fan.

Bij interesse gelieve het aanvraagformulier adoptie in te vullen en te versturen.