Wally

Wally

Wally is een jonge, zwarte kater geboren op 12/03/2022 (schatting). Hij werd samen met zijn nestgenootjes bij ons dierenasiel binnengebracht nadat hij in het wild werd geboren. 

Wally was in het begin zeer schuchter ten opzichte van mensen. Hij vermeed contact, aangezien hij dit niet kende, en hield ons op afstand met behulp van wat geblaas en gespuug. Door hem voldoende tijd en ruimte te bieden, is hij beetje bij beetje open gebloeid. Wally kan al enorm genieten van wat streeltjes over zijn bolle hoofdje met heel wat gespin tot gevolg. Enkel heeft hij nog problemen met spontaan contact zoeken en raakt hij snel in paniek bij nieuwe/onbekende zaken. Spelen kan hij wel als de beste! Alleen en/of samen met een vriendje. Rennen, springen, klimmen, jagen,… noem maar op. Niets is veilig voor deze zwarte panter!

Deze kleine rakker is op zoek naar een nieuwe, warme thuis waar hij kan genieten van veel liefde en speelplezier. Dit bij een jong, sociaal soortgenootje waarmee hij samen kan ravotten en kattenkwaad uithalen. Hij is altijd al gewoon geweest om naar buiten te gaan en zou dit in de toekomst ook graag opnieuw doen. Dit in de vorm van een ruime, katvriendelijke koer en/of tuin. Omwille van zijn schuchter karakter en verwilderde afkomst, wordt hij niet ideaal gezien om bij kinderen en honden te plaatsen.