Sina & Winnie

Sina & Winnie

Winnie (tricolore kattin geboren op 01/04/2019) & Sina (tricolore kattin geboren op 01/04/2021) zijn jonge kattinnen die samen met Ellie werden in beslag genomen bij mensen die niet goed voor hen zorgde.

Winnie & Sina zijn sociaal en aanhankelijk naar mensen toe. In het begin hebben ze alle twee wat tijd nodig om hun omgeving en hun nieuwe eigenaar(s) te leren kennen en kijken ze graag de kat uit de boom. Maar eens ze zich helemaal thuis voelt, komt ze graag aandacht vragen in de vorm van streeltjes en knuffels. Oppakken hebben ze echter alle twee niet graag. Winnie is in vergelijking met Sina een stuk rustiger.

Winnie is de meest zelfstandige van de twee. Ze zal komen vragen om aandacht, wanneer ze dit zelf wil. Winnie kan vooral genieten van dutjes in de zetel, de beentjes buiten strekken, soms eens een vogeltje najagen en af en toe heeft ze eens een speelbui. Sina is een klein en fijntig katje, maar mispak je niet! Ze zit vol liefde, karakter en pit. Sina is nog jong en bijgevolg speels van aard. Ze heeft een ton aan energie en raakt deze graag kwijt in de vorm van actieve speelmomentjes. Samen spelen zal ze dus top vinden!

Winnie & Sina zijn SAMEN op zoek naar een nieuwe, warme thuis waar geen andere huisdieren (noch hond, noch kat) aanwezig zijn en waar ze over de mogelijkheid beschikken om naar buiten te gaan. Ze zijn dit niet gewoon, maar tonen binnen ons dierenasiel alle twee hier wel enorme interesse in. Een ruime, katvriendelijke koer of stadstuin zal deze meiden deugd doen. Het is niet geweten of Winnie & Sina met oudere kinderen (+ 14 jaar) kunnen worden geplaatst, met andere woorden dit zal getest moeten worden met behulp van een bezoek aan ons dierenasiel.