Wizzy & Woppy

Wizzy & Woppy

Wizzy en Woppy, zijn een vrolijk, speels duo die hun forreverhuisje zoeken. Ze zijn ondertussen 3 maandjes en klaar voor adoptie.

Wizzy is nog wat terughoudend, ze houdt wel van aaitjes, maar oppakken vindt ze helemaal niet leuk! Ze zal nog wat tijd nodig hebben om vertrouwen te krijgen en zich te ontplooien tot sociaal katje. Haar broertje vindt ze super en hij helpt haar ook om stappen te zetten naar de mens toe… 

Woppy is een echte lieverd, hij houdt van aaitjes en knuffels, maar ook hij zal eventjes moeten tijd krijgen om zich te kunnen aanpassen aan nieuwe mensen en een nieuw huisje.

Ze zoeken dus mensen met wat geduld om hen op hun tijd te laten wennen en uiteindelijk te kunnen tonen wat voor lieve schatjes ze wel zijn. Best worden ze niet bij hele kleine kindjes geplaatst omdat ze nog wat bang zijn en snel schrikken. Veel lawaai en drukte zou hun socialisatieproces in de weg kunnen staan. Ze worden geplaatst als binnenkatjes. Hondjes kennen ze niet, soortgenootjes zouden normaal geen probleem mogen zijn.

Deze kittens bevinden zich niet in het dierenasiel, maar bij een opvanggezin. Gelieve bij interesse te mailen naar verhaegheruth@outlook.com.