Yara

Deze schone verschijning is Yara, een tijger kattin geboren op 01/07/2020 (schatting). Ze werd onder een motorkap van een auto gevonden en door bezorgde mensen bij ons binnengebracht.

Yara is sociaal naar mensen toe, maar heeft er duidelijk een zwaar verleden opzitten. Welk verleden dit juist is weten we niet, maar het zorgde er voor dat ze geen vertrouwen meer had in mensen en vooral niet in aanrakingen. Op dit moment kan ze al genieten van enkele streeltjes en wat kopjes geven, maar plots heeft ze er genoeg van en dan durft ze met haar pootje uithalen. Indien je haar dan gewoon de ruimte geeft en met rust laat, zal ze ook afstand nemen. Yara is nog jong en bijgevolg speels en actief van aard. Ze zal dus ook de nodige verrijking nodig hebben in huis om haar energie op een positieve manier kwijt te kunnen.

Yara is op zoek naar een rustige, warme thuis waar geen andere huisdieren (noch hond, noch kat) en/of kinderen (personen jonger dan 18 jaar) aanwezig zijn. Ze kan zich moeilijk aanpassen aan nieuwe situaties. Ze reageert paniekerig en kan ook negatief reageren wanneer ze zich onveilig voelt. Yara is dus op zoek naar baasjes die bereid zijn om haar alle tijd te geven om stap per stap open te bloeien tot een fantastische huiskat. Dit met de nodige hoeveelheid geduld en liefde. Yara zou ook in de toekomst over de mogelijkheid willen beschikken om naar buiten te kunnen, dit onder de vorm van een ruime, katvriendelijke koer of tuin.

Bij interesse gelieve het aanvraagformulier adoptie in te vullen en te versturen.