Yara

Yara

Yara is een jonge, tijger kattin geboren op 01/07/2020 (schatting). Ze werd onder een motorkap van een auto gevonden en door bezorgde mensen bij ons binnengebracht.

Yara is sociaal naar mensen toe, maar heeft er duidelijk een zwaar verleden opzitten. Welk verleden dit juist is, weten we niet maar het zorgde er voor dat ze geen vertrouwen meer heeft in mensen en vooral niet in aanrakingen. Op dit moment kan ze al genieten van enkele streeltjes en wat kopjes geven, maar plots heeft ze er genoeg van en dan durft ze met haar pootjes uithalen. Indien je haar dan gewoon negeert en met rust laat, zal ze jou ook met rust laten. Yara is nog jong en bijgevolg speels en actief van aard. Ze zal dus ook de nodige verrijking nodig hebben in huis om haar energie op een positieve manier kwijt te kunnen.

Yara is op zoek naar een rustige, warme thuis waar geen andere huisdieren (noch hond, noch kat) en/of kinderen (personen jonger dan 18 jaar) aanwezig zijn. Ze kan zich heel moeilijk aanpassen aan nieuwe situaties en mensen. Ze reageert dan paniekerig, terughoudend en agressief wanneer ze zich onveilig voelt (grommen, uithalen, bijten,…). Yara is dus op zoek naar eigenaars die bereid zijn om haar alle tijd te geven om stap per stap open te bloeien tot een fantastische huiskat. Dit met de nodige hoeveelheid geduld en liefde. Yara moet ook in de toekomst over de mogelijkheid beschikken om naar buiten te kunnen, dit onder de vorm van een ruime, katvriendelijke koer of tuin.

Bij interesse gelieve het aanvraagformulier adoptie in te vullen en te versturen.