Zari

Zari

Zari is een jonge, zwarte kattin geboren op 25/05/2021 (schatting). Ze werd samen met haar zus binnen gebracht als kitten van een zwerfkat.

Zari is weinig gesocialiseerd naar mensen toe. Dit zorgt er voor dat ze wantrouwig en schuw is bij contact met mensen. Haar eerste reactie bij benadering is namelijk vluchten. Echter, bij voldoende vertrouwen laat Zari het toe om gestreeld te worden en dan heeft ze dit ook heel graag. Omwille van deze reden zijn we op zoek naar eigenaars die ervaring hebben met de socialisatie van schuwere katten. We zijn er van overtuigd dat Zari in de juiste omgeving kan openbloeien tot een speelse, zachtaardige huiskat die kan genieten van wat aandacht.

Zari is op zoek naar een rustige, warme thuis waar ze over de mogelijkheid beschikt om vrij naar buiten te kunnen. Dit in de vorm van een ruime, katvriendelijke koer en/of tuin. Een terras zal voor haar noch voldoende, noch veilig zijn. Zari wordt niet in een thuis geplaatst waar honden en/of kinderen (-18 jaar) aanwezig zijn. Om haar socialisatie te bevorderen wordt ze enkel in een thuis geplaatst waar één of meerdere sociale soortgenoot(jes) aanwezig zijn. Wegens haar rustige aard kan ze bij oudere dieren geplaatst worden.